Her kan du bruge MDF plader i hjemmet

kaboompics / Pixabay

MDF plader er plader, der er både velegnet til byggerier men også bruges flittigt rundt omkring i de danske hjem. MDF plader kan bruges rigtig mange steder. Formålet med denne artikel er at give dig inspiration til, hvor du gøre brug af træ og specifikt MDF plader i hjemmet. Vi håber, at du kan finde noget inspiration.

Som bordplade

MDF plader er meget velegnede som bordplader. Det kan både være på mindre borde, højborde eller måske endda på spisebordet. Mange er ikke så begejstret for MDF pladens naturlige farve, og derfor køber de gennemfarvede plader eller maler dem selv. Det sted hvor flest bruger MDF er på skrivebordet, hvor det er et godt underlag at arbejde til. Det er ligeledes nemt at skære til, hvis nu man selv vil lave sit skrivebord.

Som rørskjuler

Har rør i huset fra din kakkelovn eller fra andet? Så synes du helt sikkert heller ikke, at de er pæne. Det kan du heldigvis gøre noget ved. Du kan relativt enkelt lave en rørskjuler af MDF plader. På denne måde kan du gemme de grimme rør væk.

MDF plader som hylder

Et af de steder hvor mange har MDF plader uden at være helt klar over det er ved hylder. I og med at MDF plader er så nemme at arbejde med, kan man også rigtig hurtigt lave hylder i lige præcis den størrelse, som man ønsker. Ligeledes så kan man male dem, så de passer perfekt ind i boligindretningen.

Reoler og møbler

MDF plader er også rigtigt velegnede som reoler og møbler. Igen er de nemme at skære til, skrue i og ikke mindst at male. I dag bruges MDF plader i rigtig mange møbler som skabe, sofaer, borde og så videre. Tager du til et af de store møbelhuse, vil du også kunne finde et stort udvalg i møbler lavet af MDF plader.

MDF plader kan dække mange behov

Som du kan læse, kan en MDF plade bruges til rigtig mange ting i hjemmet. Der findes flere forskellige slags MDF plader hos mdf-plader.dk. Der er for eksempel den vandfaste plade, og så er der også den brandhæmmende, der har det formål at stoppe en brandudvikling. Når du skal bruges MDF plader i hjemmet kan du i langt de fleste tilfælde klare dig med en af de helt almindelige plader. Skal du bruge en MDF plade i fugtige omgivelser, skal du have fat i en vandfast MDF plade. Ellers går træet i stykker. En vandfast MDF plade vil være god at bruge på badeværelset og i køkkenet, hvor der kan være en fugtpåvirkning.